onsdag 18 april 2007

Byggare Bob-kola

Hihi, Spy Bar kommenterar den här artikeln, som säger att 9 av 10 av de som söker sig till beroendecenter är arbetare och i stort sett alla är byggnadsarbetare:

"Det förklarar varför det knappast är en tillfällighet att det för kokainsnortande populära uttrycket "borra" fått sån spridning, eller varför knarkterminologin utvecklats till att innehålla fraser som "har du något spackel?", "byggefterfest", "betongbihåla" och "skiftnyckel" (istället för det tidigare förekommande "nyckel").

...

Om medias bild av att det är innefolket som brukar drogen stämmer, så borde vi i viljan att locka denna innegrädda till Spy Bar egentligen drapera stället i plast, sprida ett jämnt dammlager över interiörerna, stoltsera med valkar på händerna, låta en bandsåg utgöra musiken i Vita Baren, bjuda på shots ur limsprutor och klä all vår personal i Blåkläder.

Men icke. Lagen måste följas, varför vi för stunden tittar över möjligheten att ur rent preventiv synvinkel porta alla byggarbetare från Spyan..."

Intressant det där, förra gången jag var på Spyan såg jag en kille bli utslängd efter att ha torkat sig om näsan. Men han var nog för liten för att vara byggarbetare...

Inga kommentarer: