söndag 1 juli 2007

Taken by Trees i allhuset, fredag kl 19:00


Ett musikprojekt

Efter en sväng förbi finbaren, går vi förbi Isis, vars vrålande (DIIIIIIE) och mangel jag gillar precis lika lite som jag hade trott, trots allas hyllningar före och efter spelningen. Vidare alltså, till allhuset och "världspremiären" för Taken by Trees.

På något sätt lyckas vi snacka oss förbi kön, och tränger oss fram till scenen. Det börjar med en otroligt fin naturfilm (undrar vem som hade gjort den?), sedan beträds scenen av Victoria med vänner. Och visst är det fint och så, men ljudet suger, det är bastu och det blir väldigt snabbt väldigt... tråkigt faktiskt. Vilket såklart är tråkigt. Johanna stör sig otroligt mycket på pretantionerna (hej, det är vi som är musikprojektet Taken by trees" är en fras som kommer att uttalas många gånger under helgen). Men å andra sidan har väl Victoria aldrig utgett sig för att vara varken rolig eller opretentiös.

Vi plockar alltså återigen bara godbitarna ur godispåsen, och går därifrån innan vi tröttnar eller blir dästa (eller i det här fallet, döva och svettiga).

Inga kommentarer: